Редактор: Недко Петровe-mail: [email protected]Кадър: YouTubeПранкери Вован и Лексус се обадиха на американската

...
Редактор: Недко Петровe-mail: nedko_petrov_petel.bg@abv.bgКадър: YouTubeПранкери Вован и Лексус се обадиха на американската
Коментари Харесай

Пранкери обявиха пред конгресмен на САЩ, че Грета Тунберг знае как да свали Тръмп от власт

Редактор: Недко Петров

e-mail: [email protected]

Кадър: YouTube

Пранкери Вован и Лексус се обадиха на американската конгресменка Максин Уотърс от името на шведската екологична активистка Грета Тунберг и приказваха с нея за екологичната злополука на остров Чунга Чанг. Видеото е публикувано в YouTube.

В диалог с Уотърс, пранкерите я увериха, че Грета твърди, че има някои уличаващи доказателства за американския президент Доналд Тръмп. 

Те означиха, че тази информация може да помогне на демократите да завършат процеса на импийчмънт. 

Също по този начин, от името на момичето, те убедили члена на Конгреса, че Тунберг има кошмари след среща с ръководителя на Белия дом и че тя не може да яде и да спи, когато го види по малкия екран, написа Life.ru.

По време на диалога Грета разгласи, че в този момент е в Северна Каролина, където се организира протест в поддръжка на остров Чунга Чанг. 

От своя страна Уотърс освен даде обещание да помогне на острова, само че и призна, че е удовлетворена, че съумява да беседва с известната ученичка. Според нея момичето заслужава Нобелова премия.

Във видеозаписа Вован и Лексус споделиха, че това видео е първото в новото им шоу, наречено „ Звезди, спасете земята “. Като част от нов план те възнамеряват да обсъдят световните проблеми на актуалното общество с политици и звезди, „ и с тях да търсят метод да спасят планетата “.

Превод: „ Петел ”

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел| <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР